Over Mij:

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu inmiddels al een paar jaar bezig met affiliate Marketing. Ik ben getrouwd en heb 1 dochter

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Ik kom financieel uit een situatie van schuldsanering en budgetcoaching, waarin, als je dit begrijpt, je niet echt geld overhoudt….

Ik had dan ook besloten om iets te doen “naast mijn huidige baan” om extra geld te verdienen. Maar wist nog niet hoe.

De mogelijkheden

Ik heb verschillende mogelijkheden overwogen, tot een krantenwijk voor je werk uit aan toe (heb ervaring met folders ☺) Maar ik had ook gehoord van geld verdienen op het internet.

Ik heb dit lang beschouwd als iets wat onmogelijk is, of moeilijk. tot ik  besloot om het “gewoon te doen”

mijn verhaal

Droom of werkelijkheid?

Ik besloot, vanwege mijn financiële achtergrond, om het gratis te doen, en alles zelf uit te zoeken.. Ik raad iedereen af om dit ook te doen.  Het is ook bijna niet te doen. Ondanks dat alle info wel op internet staat….

Het bloggen gaat mij nu uiteraard wel makkelijker af, maar in het begin een artikel maken van 400 woorden voor artikelwebsite, zweten was het! Ik denk ik heb m’n artikel. Ik ga scoren! Affiliate link erop en posten op Artikelwebsite. Wordt het afgewezen! (achteraf blijkt dat alles wat je post op Artikelwebsite wordt afgewezen)

Tegenslagen

Balen zeg. had ik nog niet gescoord! Mijn eerste tegenslag. en zo heb ik er zovelen gehad!

Maar ik besloot om niet op te geven. Om door te gaan.

Zo heb ik een verkeerde domeinnaam gehad, een verkeerde schrijver (content wat niet goed scoort in Google, of waar degene die zoekt niets aan heeft, maar je moet hem toch betalen) en privé omstandigheden waar je even niks aan je site kan doen en ie te lang daardoor stilstaat. Ondertussen nog niets verdiend.

En nu

Nu ben ik op een punt aangekomen waarin ik mijn  sites  aan het onderhouden ben (vullen met content)

Belangrijk is om de site steeds te vullen met goede content. (500-1000+ woorden) en afbeeldingen te plaatsen en deze te optimaliseren, en ook met video’s maken ben ik begonnen. En ik zie dan ook dat veel  van mijn nieuw geschreven pagina’s het steeds beter doen in Google.

WordPress Websites

Doordat ik zoveel ervaring heb met het opzetten van WordPress websites, heb ik besloten dit niet alleen voor mijzelf te houden, en met deze kennis en kunde ook anderen te helpen.

Middels mijn website en Facebook pagina kan ik mensen bereiken die wel hulp kunnen gebruiken om een WordPress website (te laten) opzetten en wellicht ook te (laten) onderhouden!